″ انیوو اجوشیی حالت خوبهه؟امروز خیلی خستم الانم وضعیت قرمزه :/ فکر کنم باید فهمیدده باشی خیلی منحرفی برحال :/ از صبح رفته بودم دکتر برای چشمام و به سلامتی دارم کور میشم نههه اجوشی من میخوامم توروو ببینمم یعنی چی اخهه برای همین دارم کارمو با وسایل الکترونیکی کم میکنم و امروز اصلا ندیدمت نمیدونیی چقدرر دلم برات تنگ‌ شده اهه گوشی هم دستم نیست ببینمت هق هق بعدم امتحان عربی دادم و معلم عربیمون تر زد به تمام تلاش هامم ولی خب بیخیالل امشب هه‌جین زده بود تو فاز دپ و خودکشی پس فیلسوف درونم بیدار د و یه عالمه نصیحتش اخرشم گفت مرسی اه و الان نمیدونم چرا زده به سرم دارم اینطوری باهات حرف میزنم ! فردا هم روز سختی دارم برام ارزوی موفقیت کن. از خودت بگو چیکار میکنی؟ خوب غذا میخوری؟ خوب میخوابی؟ شادی؟ میدونی اجوشی به یه نتیجه ای رسیدم و از جایی که هنوز فیلسوف درونم فعاله میخوام برات بگم : وقتایی هست که یهویی ناراحت میشی؟ خب قطعا هست اون احساسات برای منه منم همینطور وقتی تو ناراحت میشی من احساس میکنم و تا یه مدت حالم یه جوریه پس یعنی روحامون باهمن؟ اینو مطمئنمم چون مدرکم دارم ولی حوصله ندارم بهت بدم:/ از حرفای عاشقانه حالم داره بهم میخوره اگه یه روزی دیدمت میخوام عاشقت باشم انقدر سفت بغلت کنم تا خفه ی بمیری بعدم بشینم گریه کنم ( میگماا معلومه نصف شبی زده به سرم؟) اجوشی عزیزمم مثل همیشه منتظرت میمونمم خوب باش! جانهه″ 

پ.ن: میگماا چند روز تولد ابجیت بود؟ میمون ! ازش خوشم نمیاد ولی خب بهش تبریک بگو از طرف من:)

با عشق و نفرت ک.میرای

بیست و ششمین یاداشت برای تو

بیست و پنجمین یاداشت برای تو

بیست و چهارمین یاداشت برای تو

یه ,خب ,اجوشی ,کنم ,تو ,ولی ,ولی خب ,میکنم و ,فیلسوف درونم ,زده به ,یه جوریه

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

یاسین علیزاده انگشتر نقره با سنگ های معدنی کفپوش pvc حافظانه راهنمای جامع ثبت و خرید دامنه و دامین (کام و ir) دانلود کتاب اخلاق اسلامی احمد دیلمی و مسعود آذربایجانی خرید فالوور اینستاگرام , خرید ویو اینستاگرام , پنل اینستاگرام بلاگ میقات مهر فروشگاه دنیای نگین پرسش و پاسخ وردپرس